NK Gaming

Nieuws

[NK2013] Nog meer prijzen: Frag-o-Matic 15.1 tickets!

Er zijn wederom nieuwe prijzen toegevoegd waar iedere E-sportsliefhebber van zal smullen. Maar liefst dertien Frag-o-Matic 15.1 tickets zijn tijdens het Nederlands Kampioenschap Gaming 2013 te winnen!
 
Frag-o-Matic 15.1 is de grootste LAN-Party in België en de spelers/teams die zich voor het Nederlands Kampioenschap Gaming 2013 hebben geplaatst, maken kans om daar tickets voor te winnen!

De Nederlands Kampioenen van League of Legends en Counter-strike Global Offensive en zelfs de complete top 3 van StarCraft II  winnen tickets voor Frag-o-Matic 15.1 in België!
 
De Nederlands Kampioenen van Counter-strike Global Offensive mogen zich ook al opmaken voor Insomnia50 in Engeland, terwijl het winnende League of Legends team zich kwalificeert voor de Europese qualifier waarbij de top 8 naar het IeSF Wereld Kampioenschap in Roemenië zal afreizen. Aan die prijzenpot wordt nu dus de grootste LAN-party van België toegevoegd.
 
 
 
 
Nog niet gekwalificeerd? Zorg dan dat je een ticket hebt voor HCC!lan, want daar worden de laatste kwalificatiespots weggeven voor het Nederlands Kampioenschap. HCC!lan vindt van vrijdag 7 t/m zondag 9 juni plaats in het IJssportcentrum Eindhoven. Het Nederlands Kampioenschap vindt op diezelfde locatie op zondag 9 juni plaats. Twee vliegen in één klap dus! Bestellen kan op http://lan.hcc.nl.