NK Gaming

Route informatie

Het IJssportcentrum is makkelijk bereikbaar. Zowel met openbaar vervoer als met eigen vervoer is IJssportcentrum Eindhoven gemakkelijk te bereiken. Hieronder vind je de route-informatie.

Adres
IJssportcentrum Eindhoven
Antoon Coolenlaan 3
5644 RX  Eindhoven

Openbaar vervoer
Vanaf NS station Eindhoven brengt buslijn 17 je rechtstreeks naar het centrale informatiepunt van Genneper Parken aan de Antoon Coolenlaan. Deze bushalte is bijna voor de deur van IJssportcentrum Eindhoven. Buslijnen 171 en 172 brengen je naar de Floralaan. Vanuit hier is het ongeveer 10 minuten lopen naar het ijssportcentrum. Buslijn 7 brengt je naar het Florapark. Van het Florapark naar IJssportcentrum Eindhoven is het ook ongeveer 10 minuten lopen. Let op: in het weekend gelden andere vertrektijden dan op werkdagen.

Plan je persoonlijke route op www.9292ov.nl

Auto
Genneper Parken grenst aan de randweg N2. Met de auto neem je vanaf deze randweg Turnhout/Venlo afrit 33, Waalre/Valkenswaard en volgt daarna 'Genneper Parken'. Na ongeveer 500 meter ga je bij de eerste verkeerslichten linksaf. Je komt dan vanzelf uit bij de ruime, gratis parkeerplaats in het hart van het gebied. IJssportcentrum Eindhoven ligt op loopafstand van deze parkeerplaats.

Let op: in Genneper Parken is parkeren alleen toegestaan op de bestemde parkeerterreinen, in de parkeervakken. Een parkeerboete is geen leuke afsluiting van een dagje uit.

Bekijk actuele informatie over wegwerkzaamheden op www.randwegeindhoven.nl
Kijk voor de landelijk wegwerkzaamheden op www.vananaarbeter.nl

Fietsers
Voor fietsers is er een fietsenstalling bij IJssportcentrum Eindhoven.